if you ever loved somebody but your hands up

Tänkte berätta lite kort om helgen. Fredagen spenderades först ute i skogen (i ett hus) med några grabbar, sen drog vi vidare in till stan och träffade lite folk, efter det bestämde vi oss för att dra hem till robin. Helt okej kväll med andra ord. Lördagen var däremot mer än helt okej, den var fan amazing. Med fyra underbara estet tjejer plus lite annat folk kan kvällen inte bli annat än grym. Helgen avslutades sedan med att jag satt och prata med världens finaste kusin. Dagar som dessa älskar jag mitt liv, så jävla bra allting.


en gång är ingen gång, två är en vana

Åkte till skolan och så var vår lärare på kurs så vi fick jobba hemma om vi ville. känns rätt onödigt att ens komma dit imorse men, men. Så medans jag gick hem kom jag att tänka på en sak, jag har rätt många dåliga vanor. Men jag har en som är så jävla onödig och som jag vet att jag måste sluta med. Och jag har tänkt den tanken hur många gånger som helst, men ändå fortsätter jag. Värför? är det för att jag behöver det, eller är det för att jag själv vill? svårt det där.

we would live forever, who could ask for more. You could die if you wanted, but baby what for?


tänkte bara slänga in en bild på min man innan jag beger mig mot stan för att möta upp linnéa.  c ya

"the truth is everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for"

word


gör om, gör rätt!

Jag är inte särskilt insatt i politik men jag undrar bara vad fan människor tänker med. Hur i helvete kan man rösta på SD? det är fan skrämmande, ja skrämmande och pinsamt att sverige demokraterna förmodligen kommer in i riksdagen.

if you haven't learned the rules, then why would you play?


Ph: ilovewildfox.com

I can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like

sitter och skakar för att jag fryser så mycket, helt sjukt kallt ute. Helgen har varit rätt värdlös. Igår satt jag hemma i västerås och umgicks med min bror, plus min andra bror och hans kompisar när dom förfestade. Idag åkte jag hem till Avesta på eftermiddagen sådär spontant. När jag kom hit hade jag egentligen tänkt lägga mig under täcket för att tycka synd om mig själv eftersom att jag är sjuk sammtidigt som jag kollat på nån dålig film, men riktigt så blev det inte. Istället satt jag på mitt rum med några geeks och chillade (haha). sen drog vi vidare ner på stan och där har ni anledningen till varför jag fryser. Nu funderar jag på att antligen göra en kopp te och lägga mig i sängen framför OC, eller lägga mig och sova. Lutar nog mot det sista. sleep tight


vi rör oss, ni står still

Jag är trött, så jävla trött på att lägga ner tid och energi på människor som inte förtjänar den. För du kan snacka hur mycket skit du vill, men vad tjänar du på det? I slutändan är det ändå du som kommer må dåligt av det.

I've been twisting and turning in a space that's too small, I've been drawing the line and watching it fall. You've been closing me in, closing the space in my heart, Watching us fading and watching it all fall apart.

.

the only thing i fear is the mirror in my bathroomTänkte bara slänga in ett grattis till min bror som fyller arton idag, trotts att vi inte alltid kommer överens så är han faktiskt en av de bästa människor jag vet! Förövrigt så fick vi sluta vid halv två idag, så jag har hunnit umgås med erica ett tag. Snart bär det av mot Avesta för att äta/fika. Nu borde jag egentligen sitta och skriva på de tre ínlämningsuppgifterna som ska vara klara tills på fredag men jag O-R-K-A-R inte. Istället tänker jag sjunka ner i soffan och kolla på någon film tills Robert kommer hem. See u


it's the wrong kind of place to be thinking of you

hemkommen från en mysig kväll med emma och cilla. Nu blir det att krypa ner i sängen med alladeles för mycket ben&jerrys i magen och somna till 9 crimes - Damien Rice, så underbart fin låt. sleep tightRSS 2.0